vanloenenria@yahoo.com

mrt 312015
 

codex aureus2

Deze website is  nog in bewerking en is bedoeld om belangstelling te wekken voor mijn nog niet gepubliceerde biografie van keizer Hendrik III.  Wanneer het boek zal verschijnen durf ik niet meer te beloven, ik ben er – met onderbrekingen- al meer dan 10 jaar mee bezig en ontdek nog steeds weer nieuwe dingen.

Dit is mijn tweede website over keizer Hendrik III. De eerste werd  in januari 2015 door de host gewist, nadat ik op een andere telecom provider was overgestapt en niet meer bij mijn oude emailadres kon komen. Daardoor miste ik een reminder van het “renewal department”. Bluehost is in zo’n geval onverbiddellijk. Mijn domeinnaam kon ik nog net terugkopen, maar m’n hele content was al vernietigd.

Nadat mijn ergste woede gezakt was heb ik besloten helemaal opnieuw te beginnen met een overzichtelijker opzet en kortere teksten.

Ik plaats nu geen blogberichten meer maar alleen vaste pagina’s. Hier zal af en toe wat toegevoegd of veranderd worden. Wie van deze ontwikkelingen op de hoogte wil blijven kan zich abonneren of af en toe een kijkje nemen.